En meer…

Slingers, poefen, kussen hoezen, (yogamat) tassen, notitieboeken, tissuedozen, etcetera. Wanneer ik iets tegenkom wat me inspireert ga ik uitproberen of het te maken is van de wollen dekens. Soms ook gecombineerd met vrolijke stof als voering, om het geheel nog completer te maken. Voor eigen wensen kun je contact opnemen via mail of bellen voor een afspraak.

Slingers

Maak van iedere dag een feestje! Vrolijke slingers in allerlei kleuren. Gemaakt van overgebleven stukken deken en biaisband in een bijpassende tint. De lengte is 3 meter. Ook te maken als langere slinger of met grotere vlaggetjes.

Poefen

Grote XXL poefen. Gemaakt met rits zodat de hoes, wanneer nodig, gereinigd kan worden. Het binnenkussen is gevuld met restmateriaal van de wollen dekens. Deze kan af en toe buiten gelucht worden.
De poefen zijn op ieder gewenst formaat te maken. Formaat op de foto is 100 x 15 cm en 70 x 15 cm.

Yogamat tassen

Vrolijke tassen om makkelijk je yogamat mee te nemen. Met een verstelbare band, om aan te passen.

Meditatie mat

Vierkante meditatie mat om lekker zacht te zitten tijdens het mediteren. In combinatie met een meditatie kussen is het geheel compleet. (mat 70 x 70 x 5 cm.)

Kussen hoezen

Ook hoezen voor kussens op de bank of stoel, in ieder gewenst formaat te maken.

Notitie boek

Een mooie hoes om een notitieboek. Gecombineerd met een vrolijke stof aan de binnenkant. Te gebruiken als dagboek, schetsen, of andere aantekeningen in op te schrijven. Ook passend te maken om een agenda.

Interieur

Een lamp in een vrolijk jasje, een hoes voor om een tissue doos of een ingepakte fles of glazen pot als vaas. Wanneer ik geïnspireerd ben, kijk ik of het uit te voeren is, en blijken de mogelijkheden oneindig.

Tassen

Boodschappentas, schoudertas, tas met flap, voor de laptop of een bag-in bag. Deze zijn op maat te bestellen en niet op voorraad in de webwinkel.